Loopbaan- en personal coaching

 apple-5‘Standing still is the biggest step forward’

Soms loopt u vast in het leven of in het werk. Stelt u zichzelf wel eens de vraag of dit het nu is? Of wordt u onzeker van andere mensen in uw omgeving die hun doelen wel lijken te bereiken, terwijl u uw vooruitgang niet meer in beeld heeft? Als u iets wilt bereiken, moet u investeren! De vraag is dan: wat wilt u bereiken en wat hebt u daar voor over? Wij begeleiden u bij het beantwoorden van die vraag en de weg die u daarna gaat afleggen. Bij Ergosentric geloven we erin dat iedereen in staat is om zichzelf te ontwikkelen, maar nog meer geloven we in een bloei in uzelf!

Wij laten u zien waar uw kracht ligt en hoe u die kunt inzetten om uzelf verder te ontplooien. U zult versteld staan van hoeveel u in zich heeft om te bereiken wat u wilt. Soms is de enige verandering die u moet maken, de verandering om uzelf te zijn.

Onze coachingsgesprekken kunnen soms heel confronterend zijn, maar vaak ook heel leuk! We streven ernaar dat het voor u vooral heel plezierig is om uzelf te ontdekken. De gesprekken vinden dan ook plaats in een omgeving waar u zich prettig in voelt, zodat u zich volledig kunt openstellen. Om uw grenzen op te zoeken en om er vol overheen te gaan. Voor sommigen is een wandeling in het park hiervoor de juiste plek, anderen voeren liever een gesprek met een kopje koffie op het terras.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen en wat voor u een passende werkmethode is.